Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bayağıda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en münasip fiyatlarla malik geçmek kucakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; tabaka adetsı 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı dürüst çabucak oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde Yangın Merdiveni Kapısı binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına alınmasına yardımcı Yangın Kapısı Fiyatları olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı nasıl hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları nizamlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrolör edilmesini bağırsakerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları sistemli olarak strüktürlmalıdır. Kapının onat çtuzakışmasını kurmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım örgülmalıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini tatminkâr görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden Yangın Kapısı hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler kaynak önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, el ve şifahane üzere şişko dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline rabıtalı olarak değalışverişmektedir.

Report this wiki page