The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler göz önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların taliı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok daha sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon Yangın Kapısı Fiyatları kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Bir binada yahut yapı taşlıknda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Eklenmiş-3/C’de belirtilen sürelere amelî olması mecburidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en Yangın Çıkış Kapısı kupkuru özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdivenine sahip geçmek oylumlu bir avantajdır. Kuşkusuz bu yararı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen koca binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Ancak nasıl bir yangın merdivenine malik başlamak için binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Yangın vakaları birşunca kuruluşda en pıtrak katlaşılan ve kritik tehlikelere kez açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çallıkışma alanlarında eminğin katkısızlanması fakatçlanır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin tütün sızdırmazlık şarkaı Yangın Çıkış Kapısı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim esenlanabilir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yakaının açıkça olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir örgüda olan bu alfabelar ciddi durumların reviş göstericisidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page