Yangın Kapısı İstanbul

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu kuruluşnın derunerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kaplamalarda kullanılan sakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına neden olabilir.

Yangın çıkış kapısı kanatları içinde 2mm lafınlığında Z Kuşaklar kanadın yalman durmasını ve mukavemetinin artmasını katkısızlar.

Çift Kanatlı Yangın Kapısı Çift kanatlı yangın kapıları adam sayısının sıkışık olduğu mekanlarda tahliyeyi kolaylaştırabilmek amacı ile kullanılmaktadır. Ürüne Git

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın uygun standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını tespit etmek derunin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce aksatai kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

– Otel döşek odasında evet da süit odada en münezzeh bir noktadan çıkış bapsına denli ölçülen uzaklığın 15 m’ yi aşması durumunda birbirinden uzakta işşlandırılmış en az 2 çıkış kapısı bulunacaktır. Karşıt halde biricik kaçış kapısı Yangın Çıkış Kapısı yeterlidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin semtı saf opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik posta ile daha kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu gibi kabil.

Isıya dayanıklı olması ve Yangın Çıkış Kapısı tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın kapısı yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak rahatsızlık ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Report this wiki page